Rüyada makbuz görmek

Rüyada makbuz görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada makbuz gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada makbuz görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada makbuz kesmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceza makbuzu görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Rüyada para makbuzu görmek kazancının her geçen gün artacağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada banka makbuzu görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments