Rüyada mahallede gezmek

Rüyada mahallede gezmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, güç ve para kaybedeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret eder.

Rüyada mahallede gezmek gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada mahallede gezmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada mahallede yangın görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski oturduğun mahalleyi görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahalle bakkalını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski mahallemi görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada mahallede düğün görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada eski mahalleyi görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahalle muhtarını görmek sorunların çabucak halledileceğine, tatsız haberlerin alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments