Rüyada lokum yemek ve yedirmek

Rüyada lokum yemek ve yedirmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada lokum yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Rüyada lokum yemek ve yedirmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum yedirmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada lokum yediğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments