Rüyada leopar kovalamak

Rüyada leopar kovalamak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada leopar kovalamak gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Rüyada leopar kovalamak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada leopar sevmek çareyi başka yerlerde arayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz leopar görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalettir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah leopar görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada ölü leopar görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada leopar yavrusu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar desenli kürk görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments