Rüyada lastik giymek

Rüyada lastik giymek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kazanca kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lastik giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lastik ayakkabı giymek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada lastik giymek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oto lastik görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada paket lastiği görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış araba lastiği görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada arabaya lastik almak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments