Rüyada lacivert göz görmek

Rüyada lacivert göz görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert göz gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada lacivert göz görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada lacivert göz kalemi görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert kan görmek mallarının eksileceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Rüyada lacivert mont giymek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert kedi görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert terlik giymek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Rüyada lacivert renk elbise giymek şansın ve kısmetin açılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert yorgan görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments