Rüyada kardeşi askere gitmek

Rüyada kardeşi askere gitmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yüklü siparişler alacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşi askere gitmek gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada askere giden kardeşini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşi askere gitmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işarettir.

Rüyada kardeşini asker olarak görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşin askere gittiğini görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, haram mala işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini asker görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada askerdeki kardeşini görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkek kardeşinin askere gittiğini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments