Rüyada kuzu satın almak

Rüyada kuzu satın almak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada kuzu satın almak gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kuzu satın aldığını görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu satın almak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına inanılır.

Rüyada kuzuyu kucağına almak yaşam tecrübesi edineceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu kulağı görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada kuzu boğazlamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu satmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Rüyada kuzuya süt vermek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek hainlik yapacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments