Rüyada kutuda salça görmek

Rüyada kutuda salça görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kötü duygularından arınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kutuda salça gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada kutuda salça görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada domates salçası görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden salça almak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı salça görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Rüyada kurtlanmış salça görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe salça sürmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Rüyada salça karıştırmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments