Rüyada kutuda altın görmek

Rüyada kutuda altın görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, gıybet edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, amacına nail olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kutuda altın gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada kutuda altın görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kutusu görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutu dolusu altın görmek kendi işini açacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kutu içinde altın görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada altın kutu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kutu altın görmek itibarının ve makamının artacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibrit kutusu almak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada krem kutusu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments