Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak rahat şekilde yaşayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, onlar için çabalayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada küs olduğun biriyle el ele tutuşmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak olmayacak hayallere kapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birisiyle el ele tutuşmak yeni girişimlerde bulunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek el ele tutuşmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulur.

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayla el ele tutuşmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments