Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iyilik bulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek doğruluğu bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun insanla kavga etmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek zor günlerin yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada küs biriyle kavga etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments