Rüyada askerde birini görmek

Rüyada askerde birini görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok zengin olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerde birini gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada evin önünde asker görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada asker yeşili renk görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Rüyada askerle tokalaşmak terslik yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker yürüyüşü görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kazancının sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments