Rüyada kurumuş incir görmek

Rüyada kurumuş incir görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş incir gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kurumuş incir görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurum amirini görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments