Rüyada kurbanı karnından kesmek

Rüyada kurbanı karnından kesmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Rüyada kurbanı karnından kesmek gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada kurbanı karnından kesmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada kurbanlık koyun kesmek çok büyük kazançlar getireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada akika kurbanı kesmek yarınlarına umutla bakacağına, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada adak kurbanı kesmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kurbanını kesmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, ancak yılmayacağına delalettir.

Rüyada kurbanlık almak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada kurbanlık satmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kurbanlar görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments