Rüyada asker olup ağlamak

Rüyada asker olup ağlamak kazançlı işler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, onlara hayrının dokunacağına delalet eder.

Rüyada asker olup ağlamak gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada askere gitmek ağlamak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Rüyada asker olup ağlamak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve ağlamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askere ağlamak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker görüp ağlamak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada askere gidene ağlamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere sarılıp ağlamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret eder.

Rüyada askerde ağlamak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments