Rüyada kuranı elinden düşürmek

Rüyada kuranı elinden düşürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kuranı elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada kuranı elinden düşürmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinden düşürmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden kuran düşürmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada birinin elinden kuran almak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden bardak düşürmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada elinden düşürmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada elinden yumurta düşürmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Betül

merhabalar..
rüyam da genç bir adamın beni kapıda beklediğini görüyorum bu adamla sözlüymüşüz ve beni ismini hatırlamadığım bir alim gibi birinin sohbetine götüreceğini söylüyor. tamam gidelim hadi diyorum sonra elindeki kuranı kerimi bana tutmam için veriyor ama nasıl oluyor bilmiyorum bian da kuranı kerim elimden düşüyor. aniden panik yapıyorum ağlayarak yerden alıyorum öpüyorum başıma koyuyorum Allahım affet elimden düştü diyerek ağlayarak uyanıyorum.