Rüyada kuran yazısı yazmak

Rüyada kuran yazısı yazmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran yazısı yazmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada kurana yazı yazmak giden birinin geri döneceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada kuran yazısı yazmak kişinin hayatının değişeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Rüyada kuma yazı yazmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arapça yazı yazdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada betona yazı yazmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Rüyada kar üzerine yazı yazmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulur.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Rüyamda oglum kuran harfleri yazıyordu