Rüyada kuran okuyan kişi görmek

Rüyada kuran okuyan kişi görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kişi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kuran okuyan kişi görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Rüyada kuran okumaya gitmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine tabir olunur.

Rüyada kuran okunduğunu görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada kabede kuran okunduğunu görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta kuran okunduğunu görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, onu uyaracağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine kuran okutmak büyük çaba sarfedeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments