Rüyada kuran kursuna gittiğini görmek

Rüyada kuran kursuna gittiğini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran kursuna gittiğini gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Rüyada kuran kursu aramak bir sebeple sorun yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran kursu yaptırmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatılı kuran kursuna gitmek verilen emeğin boşa gideceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuran kursunda olduğunu görmek yüksek bir makamı olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kuran kursuna gitmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kursunda olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kuran kurs görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kuran kursu hocasını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ramazan

Rüyada bir altın tesbih aldım ama ipi kopmuştu sonra imama verip bunu yapmasını rica etmiştim sonra almaya gidiyordum hoca bana tesbihi veriyordu