Rüyada kuran kerim yazısı görmek

Rüyada kuran kerim yazısı görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aydınlığa çıkılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kerim yazısı gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada kuran kerim yazısı görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim yazıları görmek koltuğunun yükseleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim yazısı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi elinde görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi ezbere okumak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Rüyada kuran kerim vermek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kuranı kerim görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments