Rüyada kum döktüğünü görmek

Rüyada kum döktüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yorulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum döktüğünü gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada deniz kum almak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada evinde kum görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumda akrep görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kumda oturmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine yorulur.

Rüyada böbrek kumu dökmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kum çuvalı görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada poşete kum doldurmak moralinin bozulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalettir.

Rüyada kum çakıl görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments