Rüyada kum almak

Rüyada kum almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum almak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Rüyada çuvalla kum görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada denizden kum çıkarmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum üzerinde koşmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kumun üstünde oturmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada kum ocağı görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada deniz kumuyla oynamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum çimento görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavandan kum döküldüğünü görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments