Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rütbe edineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kuğunun uçtuğunu gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada uçan kuğu görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada biblo kuğu görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuğu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuğu kuşu görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek rızkının kesilmeyeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kuğular görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments