Rüyada kuduz köpek görmek

Rüyada kuduz köpek görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, belaya ve derde düşeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kuduz köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak kişinin fakirleşeceğine, mal ve para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kuduz köpek görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuduz köpekten kaçmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada kuduz köpek ısırması görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kuduz köpek öldürmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada siyah kuduz köpek görmek birçok iş kapısının açılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine inanılır.

Rüyada kuduz görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments