Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek

Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kuşlar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük kuşlar görmek işlerinden de geri kalacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küçük muhabbet kuşu görmek eve huzur dolacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli küçük kuşlar görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz kuşu görmek güzel günler için yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments