Rüyada kübra görmek

Rüyada kübra görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kübra gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada beyaz küp şeker görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın dolu küp görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada para küpü bulmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal küpü görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir küp altın görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada su küpü görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada küpün içinde bal görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada peynir küpü görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments