Rüyada asılı görmek

Rüyada asılı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, cebinin para göreceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada asılı gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada duvarda asılı halı görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asılan birini görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yüksekte asılı kalmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asılmış bir adam görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telde asılı çamaşır görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada asılı kalmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına inanılır.

Rüyada asılı beyaz çamaşır görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada halıyı asılı görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments