Rüyada kral görmek

Rüyada kral görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada kral gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada kral ve kraliçe görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kral mezarları görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kral mezarlığı görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kral görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kral mezarı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Rüyada kralla konuşmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kral kraliçe görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada kral öldürmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments