Rüyada asık suratlı insan görmek

Rüyada asık suratlı insan görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada asık suratlı insan gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada asık suratlı insan görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, ününün çoğalacağına işarettir.

Rüyada birini suratı asık görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratı asık olmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada asık suratlı olmak kazancında bereketin artacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asık suratlı birini görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments