Rüyada koyun çanı görmek

Rüyada koyun çanı görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet eder.

Rüyada koyun çanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada koyun çanı görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada altın çan görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Rüyada çan sesi duymak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan çanı görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek çanı görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve çanı sesi duymak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çankaya köşkünü görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada çan görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
yusuf

rüyamda koyun sürüsü gordüm ve de onların iki tanesindeki çanın yere düştünü yerden alıp geri boynularına takmaya calistım