Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, gelirinin eksileceğine, makam ve rızık sağlayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşu yarışı yaptığını gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada koşu yarışında birinci gelmek büyük bir tartışma yaşayacağına, iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşu yarışında birinci olmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşu yarışını kazanmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet eder.

Rüyada koşu yarışında olmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada koşu yarışı kazanmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşu yarışı yaptığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada koşup yetişememek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada koşup oynamak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments