Rüyada korkup saklanmak

Rüyada korkup saklanmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aradığı aşkı bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada korkup saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Rüyada korkudan saklanmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkup saklanmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden korkup saklanmak dinden çıkacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada korkup eve saklanmak evi kendisinin çekip çevireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odaya saklanmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments