Rüyada korku hissetmek

Rüyada korku hissetmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, verimin kaçacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada korku hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada korku hissetmek onlar sayesinde kalkınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada korkuyu hissetmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada şeytanı hissetmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcaklık hissetmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı çektiğini hissetmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Rüyada canının yandığını hissetmek sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments