Rüyada köprünün yıkılması görmek

Rüyada köprünün yıkılması görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, stresten uzaklaşılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, mali gücünü yitireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada köprünün yıkılması gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yıkılmış köprü görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada köprünün yıkılmasını görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada köprülerin yıkıldığını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Rüyada köprü yıkıldığını görmek her konuda şansın yaver gideceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprünün yıkılması görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Abdullah

Rüyamda bogaz köprüsüne benzer bir köprüden gelin geçiyorduk tam ortasına vardığında gelin arabası köprü birden yıkıldı ve hershey suya düştü. Tabi gelin kurtuldu sudan çıktı. Köprünün yıkıldığını gördüğümde çok korkmuştum.