Rüyada aşı olmak iğne görmek

Rüyada aşı olmak iğne görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, güzel işlere imza atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşı olmak iğne gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü kişilerle bir araya gelmek için daha faza sosyalleşmelisiniz.

Rüyada aşı olmak iğne görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuduz aşısı olmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada aşı olmamak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada grip aşısı olmak onu kendisinden daha çok seveceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada aşı olmaktan kaçmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan aşı olmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada okulda aşı olmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada aşılı ağaç görmek onlardan büyük hayır göreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments