Rüyada köpekle yüzmek

Rüyada köpekle yüzmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, günden güne kazancının artacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada köpekle yüzmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada köpek derisi yüzmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin derisini yüzmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzdüğünü görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek derisini yüzmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada köpek balığıyla yüzmek bir araya geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balıklarıyla yüzmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada köpekle yüzmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada denizde köpekle yüzmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments