Rüyada köpek dişinin kırıldığını görmek

Rüyada köpek dişinin kırıldığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, saygınlık elde edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada köpek dişi kırılmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada köpek dişinin kırıldığını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada köpek dişi kırıldığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun dişinin kırıldığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırılan dişi eline almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dişimin kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişinin kırılmasını görmek kederinin dağılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments