Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek

Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin köpeği yediğini gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin yavrusunu yediğini görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek balığı yediğini görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin yılan yediğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Rüyada birinin köpek yediğini görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret eder.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin et yediğini görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments