Rüyada asansöre kalmak

Rüyada asansöre kalmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asansöre kalmak gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Rüyada asansörden kalmak insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada asansör kalmak mal ve varlık sahibi olacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin asansörde kaldığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada asansörün içinde kalmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre kalmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörün altında kalmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörde nefessiz kalmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments