Rüyada komur almak

Rüyada komur almak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yeni işlere girileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komur almak gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada komur almak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada komsudan para almak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulur.

Rüyada komsunun evinin yandığını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada komsunun evini temizlemek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments