Rüyada kolundan kurtçuk çıktığını görmek

Rüyada kolundan kurtçuk çıktığını görmek maddi gücünün artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kurtçuk çıktığını gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada kolundan kurt çıktığını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada kolundan kurtçuk çıktığını görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağından kurt çıktığını görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına inanılır.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalettir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek girdiği işleri kaybedeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden kurt çıktığını görmek iyilik bulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek hacetinizin giderilmesine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Süleyman kasapoğlu

Rüyamda koluma bir sinek yapışmış emiyordu vuryorum gitmiyordu biraz sonra zorla kovdum bir baktım ince bir kurt kafası gördüm çektim sonra ince uzun kurtlar kolumda çıkmaya başladı rüyamın yorumu nedir yorumlarmısınız

Hakkı

bu sabah rüyamda sol kolumdan deri altından kurt kafalı ama boyu uzun ince solucan uzunluğunda canli birşeyler çıktığını bazen çıkmak istemeyip zorla cikardigim birkaç tane canli gördüm. sonrasnda cikmak istemiyor diye kol derimi yirtarak bunların bir iki tane değil de onlarca olduğunu görüyorum ve silkeleyerek hepsini döküyorum. bunun yorumu nedir acaba.