Rüyada kolunda harf görmek

Rüyada kolunda harf görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda harf gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada kolunda harf görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada elinde harf görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde arapça harfler görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran harfi öğrenmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada üç harflilere karışmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arap harflerini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nun harfi görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arapça kaf harfi görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments