Rüyada artiste aşık olmak

Rüyada artiste aşık olmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada artiste aşık olmak gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Rüyada artiste aşık olmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada meşhur artist görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek artist görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın artist görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada artistle öpüşmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada artistle konuşmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada artistle sevgili olmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada artist olduğunu görmek helal kazanca sahip olunacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments