Rüyada kola künye takmak

Rüyada kola künye takmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, karamsar olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kola künye takmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Rüyada kola altın künye takmak bir takım sorunlar çıkacağına, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kola künye takmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada künye takmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada altın künyeler takmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, vefa göstereceğine alamet eder.

Rüyada altın künye takmak uzun yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın künye takmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker künyesi takmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş künye takmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments