Rüyada kocayla yatmak

Rüyada kocayla yatmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kocayla yatmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Rüyada kocasıyla yatakta yatmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocayla yatmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla yatmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla yatakta yatmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla yatmak dertlerin dermanının bulunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yatağında yatmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişi arasında yatmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda yatmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments