Rüyada kocasının küpe taktığını görmek

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, sağlığını geri kazanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, önünün kapanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kocasının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Rüyada eşinin küpe taktığını görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun küpe taktığını görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin küpe taktığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Rüyada erkeğin küpe taktığını görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada birinin küpe taktığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada mavi küpe taktığını görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serap celik

Rüyamda kocamı goruyoyorum ve iki kulağına ince halka küpe takmış sağ tarafta ki küpenin halkasında yıldız gibi simge vardı , üstüne kahverengi kürk giymişti , önce kızıyorum bu ne hal diye bu küpe nedir ,ne yapmaya çalışıyor sun diye ,sonra düşünüp sabretmek gerek diyip susuyorum,sonra bir anda bana sarılıyor ama yuzude değişikti bu arada ,bir yere gidecegizy beraber ben bir türlü hazirlanamadim , serap