Rüyada kocasının boğulduğunu görmek

Rüyada kocasının boğulduğunu görmek maddi olarak zarar edileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada kocasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Rüyada kocası tarafından boğulmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının boğulduğunu görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet eder.

Rüyada kıçını boklu görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada balçıkta boğulmak her anlamda feraha kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulurken kurtarmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş insan boku görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hanesine huzurun dolacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments