Rüyada kocasını silahla öldürmek

Rüyada kocasını silahla öldürmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, büyük başarı kazanacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Rüyada kocasını silahla öldürmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla terörist öldürmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hasret çekileceğine alamet eder.

Rüyada silahla domuz öldürmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahla ölmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada birilerini silahla öldürmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini silahla öldürmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments