Rüyada kocanı hasta görmek

Rüyada kocanı hasta görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kocanı hasta gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada kocasının hasta olduğunu görmek evdeki nimetin çoğalacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Rüyada kocanın hasta olduğunu görmek şöhret ve hayır getireceğine, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Rüyada kocasını hasta olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kocayı hasta görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada kocanın hastalandığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını hasta görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kocasının hastalandığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Rüyada kocanı hasta görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments